Skip to main content

Dokument Detail

Inhalt

Literatur Verzeichnis

Bewertung

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
Leader : -----nam a22------a 4500
ISBN number: 9782258136540
Original cataloguing agency: ABE320
Language of cataloging: cz
Signature convention: rda
Subject Category Code (heading): Dějiny Francie a Monaka 94(44/449.49)
Authority heading: Baylac, Marie-Hélène, 1948-
Relator code: Author
Name: Un repas gourmand á la francaise :
Other Title Information: Historie, reccetes, et littérature /
Statement of responsibility: Marie-Héléne Baylac
Place of publication: Paříž :
Name of publisher, distributor, ...: -,
Date of publication, distribution, ...: 2016
Extent: 620 s.
Other physical details: il.
Dimensions: 22 cm
336a: text
336b: txt
Source: rdacontent
337a: bez média
337b: n
Source: rdamedia
338a: svazek
338b: nc
Source: rdacarrier
General note: Obsahuje rejstřík.
Scope and content: Kniha pojednává o dějinách stolování a gastronomie ve Francii. Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny dle témat např.: saláty,ovoce, zelenina, předkrmy, ryby, maso. Každá z kapitol je opatřena dobovými recepty.
Chronol. term (heading): 17.-19. stol.
Topical term (heading): recepty ; jídla ; dějiny gastronomie
Geographic name (heading): Francie
Genre/Form Heading: obrazové publikace
Location symbol: ABE320
Call number X Book number PPP: D8331

Reviews

Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden
[Loading...]
Keine Beiträge