Skip to main content

Dokument Detail

Inhalt

Literatur Verzeichnis

Bewertung

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
Leader : -----nam a22------a 4500
Record number in NB: cnb003056662
ISBN number: 80-86351-10-6 (sv. 1.) ; 80-86351-11-4 (sv. 2.)
Original cataloguing agency: ABD001
Language of cataloging: cze
Language code of text/sound track or separate titl: Multiple languages ; Albanian ; English ; Arabic ; Armenian ; Bulgarian ; Czech ; Chinese ; Danish ; Estonian ; Finnish ; French ; Hindi ; Indonesian ; Irish ; Icelandic ; Italian ; Japanese ; Yiddish ; Korean ; Lithuanian ; Hungarian ; German ; Norwegian ; Greek, Modern (1453-) ; Polish ; Portuguese ; Romanian ; Russian ; Slovak ; hrv ; srp ; Swahili ; Spanish ; Swedish ; Thai ; Turkish ; Vietnamese ; Dutch
Subject Category Code (heading): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641
0729: 19
Authority heading: Černý, Jiří, 1939-
Relator code: Author
Name: Nový encyklopedický slovník gastronomie /
Statement of responsibility: Jiří Černý
246_4_2: Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích
Edition statement: 2. vyd.
Place of publication: [Úvaly] :
Name of publisher: Ratio,
Date of publication: [20--]
Extent: 2 sv. :
Other physical details: il.
Beinhaltet: Sv. 1. A-K. 232 s. -- sv. 2. L-Ž. 247 s.
Topical term (heading): gastronomie ; kuchařství ; potraviny ; nápoje ; suroviny
Genre/Form Heading: terminologické slovníky ; výkladové slovníky ; encyklopedie
Personal name (heading): Černá, Marie
Relator code: Illustrator
Personal name (heading): Nodl, Ladislav
Relator code: Author of afterword, colophon, etc.
900a: ABD001
900b: 15
Location symbol: ABE320
Call number X Book number PPP: D7390
998a: 005891199

Reviews

Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden
[Loading...]
Keine Beiträge