Dokument Detail
Leader : -----nam a22------a 4500 Record number in NB: cnb003056662 ISBN number: 80-86351-10-6 (sv. 1.) ; 80-86351-11-4 (sv. 2.) Original cataloguing agency: ABD001 Language of cataloging: cze Language code of text/sound track or separate titl: Multiple languages ; Albanian ; English ; Arabic ; Armenian ; Bulgarian ; Czech ; Chinese ; Danish ; Estonian ; Finnish ; French ; Hindi ; Indonesian ; Irish ; Icelandic ; Italian ; Japanese ; Yiddish ; Korean ; Lithuanian ; Hungarian ; German ; Norwegian ; Greek, Modern (1453-) ; Polish ; Portuguese ; Romanian ; Russian ; Slovak ; hrv ; srp ; Swahili ; Spanish ; Swedish ; Thai ; Turkish ; Vietnamese ; Dutch Subject Category Code (heading): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 0729: 19 Authority heading: Černý, Jiří, 1939- Relator code: Author Name: Nový encyklopedický slovník gastronomie / Statement of responsibility: Jiří Černý 246_4_2: Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích Edition statement: 2. vyd. Place of publication: [Úvaly] : Name of publisher: Ratio, Date of publication: [20--] Extent: 2 sv. : Other physical details: il. Beinhaltet: Sv. 1. A-K. 232 s. -- sv. 2. L-Ž. 247 s. Topical term (heading): gastronomie ; kuchařství ; potraviny ; nápoje ; suroviny Genre/Form Heading: terminologické slovníky ; výkladové slovníky ; encyklopedie Personal name (heading): Černá, Marie Relator code: Illustrator Personal name (heading): Nodl, Ladislav Relator code: Author of afterword, colophon, etc. 900a: ABD001 900b: 15 Location symbol: ABE320 Call number X Book number PPP: D7390 998a: 005891199 |
Reviews
Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden
Keine Beiträge