Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Fyzický popis: ta
Návěští : -----nam a22------a 4500
Číslo záznamu v NB: cnb002162272
ISBN: 978-80-7437-027-4
Zpřesnění: (KANT - Karel Kerlický : ; váz.)
ISBN: 978-80-7101-090-6
Zpřesnění: (Uměleckoprůmyslové museum : ; váz.)
Systémové kontrolní číslo: (OCoLC)707610049
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABA001
Jazyk katalogizace: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina
Kód j. originálu a/nebo překladu textu: čeština
Kód geografické oblasti: e-xr---
Kód časového období: x-x-
Konspekt (záhlaví): Fotografie. Fotografické postupy 77
Podpole NK: 21
Třídník MDT: 77.03/.08
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: 77(091)
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: (437.3)
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: (048.8)
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: (084.12)
Identifikátor vydání: MRF
Autor: Birgus, Vladimír, 1954-
Kód role: autor ; sestavovatel, kompilátor
Název (*): Czech photography of the 20th century /
Údaj o odpovědnosti atd.: Vladimír Birgus and Jan Mlčoch ; [translation Derek and Marzia Paton and William McEnchroe]
Místo vzniku: Prague :
Jméno nakladatele: KANT,
Datum vzniku (*): 2010
Rozsah: 394 s. :
Další fyzické údaje: il. (některé barev.), portréty, faksim. ;
Rozměr: 29 cm
Obecná poznámka: Přeloženo z češtiny ; Chronologický přehled
Poznámka o skryté bibliografii atd.: Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Chronol. heslo (záhlaví): 20. století
Téma (záhlaví): fotografie
Geografické zpřesnění: Česko
Chronologické zpřesnění: 20. století
Téma (záhlaví): dějiny fotografie
Geografické zpřesnění: Česko
Forma/Žánr Záhlaví: monografie ; fotografické publikace
Jméno osoby (záhlaví): Mlčoch, Jan, 1953-
Kód role: autor ; sestavovatel, kompilátor
URL zdroje: http://toc.nkp.cz/NKC/201102/contents/nkc20112162272_1.pdf
Text odkazu: Obsah
8564: N
900a: ABA001
900b: 17
Sigla: ABE320
Signatura díla: C4134
Šifra zpracovatele: 004555798

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.