Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Rozsah a obsah: Práce z oblasti kulturních dějin a dějin každodennosti. Na základě archeologických nálezů i písemných pramenů rekonstruuje autorka složení stravy našich předků. Soustřeďuje se na poměry evropské. Popisuje jednotlivé druhy potravin (rostlinného i živočišného původu), jejich rozšíření i způsoby zpracování. Zmiňuje se o jídlu všedního dne, ale i o slavnostech a hostinách, vybavení středověké kuchyně atd. Uvádí i řadu receptů na dobová jídla.
Přepisy receptů s. 408-511
dotisk 2012
Literatura na s. 381-406
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
MC Knihovna KH3573 EDU_KH3573 Prezenčně 3573
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
MC Knihovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.