Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR    -----nam a22------a 4500
001    001000001173159
003    CZ-PrNPU
005    20160331095141.0
007    ta
008    141105s2014----xr-----e-f----001-0-cze|
015    $acnb002636799
020    $a978-80-7462-441-4$q(váz.)
035    $a(OCoLC)900136727
040    $aOLA001$bcze$dABA001
041 1  $acze$heng
043    $ae-fr---
072  7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919
080    $a641/642$2MRF
080    $a641.568(44)$2MRF
080    $a(44)$2MRF
080    $a(035)$2MRF
080    $a(083.12)$2MRF
100 1  $aChild, Julia,$d1912-2004$7js20091006002$4aut
245 10 $aUmění francouzské kuchyně :$bsvětoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /$cJulia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
250    $aVyd. 1.
260    $aV Brně :$bJota,$c2014
300    $a895 s. ;$c24 cm
490 1  $aPopulárně naučná
500    $aObsahuje rejstřík
520    $a524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech.
520    $aKniha učí, jak snadno připravit skvělé jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Základ tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaření. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vejce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studená kuchyně, dezerty a koláče.
650 04 $akuchařství$7ph115027$zFrancie
650 04 $afrancouzská jídla$7ph114588
655  7 $apříručky$7fd133209
655  7 $akuchařské recepty$7fd132687
700 1  $aBeck, Simone,$d1904-1991$7mzk2013745206$4aut
700 1  $aBertholle, Louisette$7mzk2013745205$4aut
765 0  $tMastering the art of French cooking$9Česky
830  0 $aPopulárně naučná
900    $aABA001$b18
910    $aABE320$bD7677
997    $tKN
998    $a006388204

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.