Umění francouzské kuchyně: světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně Child, Julia, 1912-2004
Hodnocení
[Loading...]
??%...x hodnocenoČtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR -----nam a22------a 4500 001 001000001173159 003 CZ-PrNPU 005 20160331095141.0 007 ta 008 141105s2014----xr-----e-f----001-0-cze| 015 $acnb002636799 020 $a978-80-7462-441-4$q(váz.) 035 $a(OCoLC)900136727 040 $aOLA001$bcze$dABA001 041 1 $acze$heng 043 $ae-fr--- 072 7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919 080 $a641/642$2MRF 080 $a641.568(44)$2MRF 080 $a(44)$2MRF 080 $a(035)$2MRF 080 $a(083.12)$2MRF 100 1 $aChild, Julia,$d1912-2004$7js20091006002$4aut 245 10 $aUmění francouzské kuchyně :$bsvětoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /$cJulia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] 250 $aVyd. 1. 260 $aV Brně :$bJota,$c2014 300 $a895 s. ;$c24 cm 490 1 $aPopulárně naučná 500 $aObsahuje rejstřík 520 $a524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech. 520 $aKniha učí, jak snadno připravit skvělé jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Základ tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaření. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vejce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studená kuchyně, dezerty a koláče. 650 04 $akuchařství$7ph115027$zFrancie 650 04 $afrancouzská jídla$7ph114588 655 7 $apříručky$7fd133209 655 7 $akuchařské recepty$7fd132687 700 1 $aBeck, Simone,$d1904-1991$7mzk2013745206$4aut 700 1 $aBertholle, Louisette$7mzk2013745205$4aut 765 0 $tMastering the art of French cooking$9Česky 830 0 $aPopulárně naučná 900 $aABA001$b18 910 $aABE320$bD7677 997 $tKN 998 $a006388204