Work detail
Leader : -----nam a22------a 4500 Physical description: ta Record number in NB: cnb002636799 ISBN number: 978-80-7462-441-4 020q: (váz.) System control number: (OCoLC)900136727 Original cataloguing agency: OLA001 Language of cataloging: cze Modifying agency: ABA001 Language code of text/sound track or separate titl: Czech Language code of original and/or intermediate tran: English Geographic classification area code: e-fr--- Subject Category Code (heading): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 0729: 19 UDC Classification number: 641/642 Edition identifier: MRF UDC Classification number: 641.568(44) Edition identifier: MRF UDC Classification number: (44) Edition identifier: MRF UDC Classification number: (035) Edition identifier: MRF UDC Classification number: (083.12) Edition identifier: MRF Authority heading: Child, Julia, 1912-2004 Relator code: Author Name: Umění francouzské kuchyně : Other Title Information: světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Statement of responsibility: Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] Edition statement: Vyd. 1. Place of publication: V Brně : Name of publisher: Jota, Date of publication: 2014 Extent: 895 s. ; Dimensions: 24 cm Series statement: Populárně naučná General note: Obsahuje rejstřík 520_ _1: 524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech. ; Kniha učí, jak snadno připravit skvělé jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Základ tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaření. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vejce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studená kuchyně, dezerty a koláče. Topical term (heading): kuchařství Geographic subdivision: Francie Topical term (heading): francouzská jídla Genre/Form Heading: příručky ; kuchařské recepty Personal name (heading): Beck, Simone, 1904-1991 Relator code: Author Personal name (heading): Bertholle, Louisette Relator code: Author Original: Mastering the art of French cooking Original: Česky Uniform title (heading): Populárně naučná 900a: ABA001 900b: 18 Location symbol: ABE320 Call number X Book number PPP: D7677 998a: 006388204 |
Reviews
To add comments, please login.
No posts