Skip to main content

Work detail

Content

List of literature

Rating

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
Leader : -----nam a22------a 4500
Physical description: ta
Record number in NB: cnb002636799
ISBN number: 978-80-7462-441-4
020q: (váz.)
System control number: (OCoLC)900136727
Original cataloguing agency: OLA001
Language of cataloging: cze
Modifying agency: ABA001
Language code of text/sound track or separate titl: Czech
Language code of original and/or intermediate tran: English
Geographic classification area code: e-fr---
Subject Category Code (heading): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641
0729: 19
UDC Classification number: 641/642
Edition identifier: MRF
UDC Classification number: 641.568(44)
Edition identifier: MRF
UDC Classification number: (44)
Edition identifier: MRF
UDC Classification number: (035)
Edition identifier: MRF
UDC Classification number: (083.12)
Edition identifier: MRF
Authority heading: Child, Julia, 1912-2004
Relator code: Author
Name: Umění francouzské kuchyně :
Other Title Information: světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Statement of responsibility: Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
Edition statement: Vyd. 1.
Place of publication: V Brně :
Name of publisher: Jota,
Date of publication: 2014
Extent: 895 s. ;
Dimensions: 24 cm
Series statement: Populárně naučná
General note: Obsahuje rejstřík
520_ _1: 524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech. ; Kniha učí, jak snadno připravit skvělé jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Základ tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaření. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vejce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studená kuchyně, dezerty a koláče.
Topical term (heading): kuchařství
Geographic subdivision: Francie
Topical term (heading): francouzská jídla
Genre/Form Heading: příručky ; kuchařské recepty
Personal name (heading): Beck, Simone, 1904-1991
Relator code: Author
Personal name (heading): Bertholle, Louisette
Relator code: Author
Original: Mastering the art of French cooking
Original: Česky
Uniform title (heading): Populárně naučná
900a: ABA001
900b: 18
Location symbol: ABE320
Call number X Book number PPP: D7677
998a: 006388204

Reviews

To add comments, please login.
[Loading...]
No posts