Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
ROZMAROVÁ, Olga Růžena. Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce. V Praze: Dauphin, 2013 Sporáček ; sv. 6. ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.).
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 2 2 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C3953 Prezenčně 27882/14
Trvalá výpůjčka C3953/b Prezenčně 28906/15
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 2 2 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.