Rozmarová, Olga Růžena: Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce
Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce Rozmarová, Olga Růžena
Hodnocení
[Loading...]
??%...x hodnocenoČtenáři
Ohodnoťte dílo:
ROZMAROVÁ, Olga Růžena. Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce. V Praze: Dauphin, 2013 Sporáček ; sv. 6. ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.).