Rozmarová, Olga Růžena: Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce
Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce Rozmarová, Olga Růžena
Hodnocení
[Loading...]
??%...x hodnocenoČtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR -----nam a22------a 4500 001 001010001147742 003 CZ-PrNPU 005 20151113093357.0 007 ta 008 131213s2013----xr-a---e------001-0-cze-d 015 $acnb002534757 020 $a978-80-7272-458-1 (váz.) 035 $a(OCoLC)867822692 040 $aABA001$bcze 072 7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919 080 $a641.55:637.55$2MRF 080 $a641.55:637.56$2MRF 080 $a(083.12)$2MRF 100 1 $aRozmarová, Olga Růžena$7jk01102934$4aut 245 10 $aStaročeská myslivecká kuchyně :$bsbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce /$csestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] 246 14 $aMyslivecká kuchyně staročeská 260 $aV Praze :$bDauphin,$c2013 300 $a381 s. :$bil. ;$c23 cm 490 1 $aSporáček ;$vsv. 6 500 $aObsahuje rejstřík 650 04 $azvěřinová jídla$7ph116792 650 04 $arybí jídla$7ph116095 655 4 $akuchařské recepty$7fd132687 901 $a978-80-7272-458-1$b9780201379624$f[1. vyd.]$gChybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži$o20131220 910 $aABE320$bC3953 997 $tKN 998 $a002534757