Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR    -----nam a22------a 4500
001    001010001147742
003    CZ-PrNPU
005    20151113093357.0
007    ta
008    131213s2013----xr-a---e------001-0-cze-d
015    $acnb002534757
020    $a978-80-7272-458-1 (váz.)
035    $a(OCoLC)867822692
040    $aABA001$bcze
072  7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919
080    $a641.55:637.55$2MRF
080    $a641.55:637.56$2MRF
080    $a(083.12)$2MRF
100 1  $aRozmarová, Olga Růžena$7jk01102934$4aut
245 10 $aStaročeská myslivecká kuchyně :$bsbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce /$csestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík]
246 14 $aMyslivecká kuchyně staročeská
260    $aV Praze :$bDauphin,$c2013
300    $a381 s. :$bil. ;$c23 cm
490 1  $aSporáček ;$vsv. 6
500    $aObsahuje rejstřík
650 04 $azvěřinová jídla$7ph116792
650 04 $arybí jídla$7ph116095
655  4 $akuchařské recepty$7fd132687
901    $a978-80-7272-458-1$b9780201379624$f[1. vyd.]$gChybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži$o20131220
910    $aABE320$bC3953
997    $tKN
998    $a002534757
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 2 2 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C3953 Prezenčně 27882/14
Trvalá výpůjčka C3953/b Prezenčně 28906/15
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 2 2 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.