Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)
Další původce: Zubáková, Blanka, 1987- - editor
Další původce: , Lenderová, Milena, 1947- - editor, - autor úvodu atd.
Další původce: Kouba, Miroslav, 1979- - editor
Další původce: Říha, Ivo, 1975- - editor
Rozsah: 344 stran ; 21 cm
ISBN: 978-80-7560-026-4
Nakladatelské údaje: Pardubice: Univerzita Pardubice, 2016

Věcné téma: jídlo - Evropa
Věcné téma: stravování - Evropa
Věcné téma: dějiny gastronomie - Evropa
Forma/žánr: kolektivní monografie
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 0 1 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sklad D8488/1 Absenčně 32940/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sklad 1 0 1 0
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna KH 2809 Prezenčně 3969
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.