Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Food in world history / Jeffrey M. Pilcher, editor edice Peter N. Stearns
Pilcher, Jeffrey M., 1965- - autor
Další původce: Stearns, Peter N., 1936- - editor
Rozsah: x, 153 stran ; 23 cm
Edice: Themes in World History 10.
ISBN: 9781138857056
Nakladatelské údaje: London: Routledge, 2017.

Věcné téma: jídlo
Věcné téma: potravinářství
Věcné téma: vaření - globalizace
Věcné téma: kontrola potravin
Věcné téma: sociální integrace
Forma/žánr: studie
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D8546 Dostupné s omezením 33047/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.