Skip to main content

Dokument Detail

Inhalt

Literatur Verzeichnis

Bewertung

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
Scope and content: Studijní příručka ve dvaceti sedmi příspěvcích, rozdělených do pěti částí, shrnuje základy historie potravin, různé trajektorie jídla, pohledy na hmotné, kulturní a intelektuální zájmy v souvislosti s potravou, diskutuje otázky zemědělství a životního prostředí, zdůrazňuje pojem kuchařky jako historický dokument; porovnává vlivy rané lidské migrace s moderní kulinářskou turistikou, nebo náboženské zvyky se sociálním aktivismem.
První vyd. vázané v r. 2012, dotisk v r. 2017 brožovaný.
Do příručky přispělo 27 významných autorů, jejich přehled s charakteristikami je uveden zde : https://global.oup.com/academic/product/the-oxford-handbook-of-food-history-9780190628246?cc=cz&lang=en&#
Obsahuje bibliografické odkazy, věcný a jmenný rejstřík.
Ausgeliehen

Bände Aufschlüsselung

Total Nicht Verfügbar Absenze Präsenz
Generální ředitelství 1 1 0 0
Ort Bandmarken Lagermarke Ausleihungskategorie Zuwachs Nummer
Trvalá výpůjčka C4699 Dostupné s omezením 33043/20
Ort Total Nicht Verfügbar Absenze Präsenz
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskussion

[Loading...]
Keine Beiträge
Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden