Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
The Oxford handbook of food history / editace Jeffrey M. Pilcher [et al.]
Další původce: Pilcher, Jeffrey M., 1965- - editor
Rozsah: xxviii, 508 stran : ilustrace 25 cm
ISBN: 9780190628246
Nakladatelské údaje: Oxford: Oxford University Press, 2017.

Věcné téma: jídlo - historie
Věcné téma: stolování
Věcné téma: sociální antropologie - potrava
Forma/žánr: příručky
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4699 Dostupné s omezením 33043/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.