Name: The Cambridge companion to literature and food / Statement of responsibility: editorka J. Michelle Coghlan Personal name (heading): Coghlan, J. Michelle, 1978- Relator code: edt Place of publication: Cambridge Name of publisher, distributor, ...: Cambridge University Press Date of publication, distribution, ...: 2020 ISBN number: 9781108446105 [020q]: (brožováno) Extent: xxiii, 285 stran Original cataloguing agency: ABE320 Signature convention: rda Language of cataloging: cze [336a]: text [336b]: txt Source: rdacontent [337a]: bez média [337b]: n Source: rdamedia [338a]: svazek [338b]: nc Source: rdacarrier Series statement: The Cambridge Companion to Internal bibliographies note etc.: Obsahuje bibliografické odkazy a citace v poznámkách každého příspěvku, na str. 262-278 bibliografie doporučené četby. Summary: V šestnácti esejích předních vědců je uveden přehled chuti, gastronomie, zemědělství a stravovacího aktivismu v literatuře od středověku do současnosti, včetně charakteristiky kuchařských knih jako literatury. Jídlo v literatuře je podáno z různých kritických úhlů, včetně pohlaví a sexuality, rasy, postkoloniální doby, environmentálních problémů a dětské literatury. Location symbol: ABE320 Call number X Book number PPP: D8537 Subject Category Code (heading): Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie 39 Topical term (heading): stravování Form subdivision: Literatura Geographic subdivision: Evropa Topical term (heading): stravovací zvyky ; potraviny ; ekologie ; zemědělství ; literárněvědné rozbory Genre/Form Heading: sborníky více autorů [LDR ]: -----nam a22------i 4500 Classification number DDT: 800 Tables publishing date number: 15 Classification number DDT: 809/.933559 Tables publishing date number: 23 |
Total | Nicht Verfügbar | Absenze | Präsenz | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 1 | 0 | 0 | |