Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
[LDR ]: -----ntm a22------i 4500
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE315
Jazyk katalogizace: cze
Konvence popisu: rda
Jméno osoby (záhlaví): Vitvar, Petr, 1952-
Výraz pro roli: restaurátor
Název (*): Restaurátorská zpráva. Památka: Oplocení kubistického domu.
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ obsahu - termín: statický obraz
Typ obsahu - kód: sti
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Místo vydání: Černošice
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2004
Interval vzniku od (*): 01.01.2004
Interval vzniku do (*): 31.12.2004
Rozsah: 1 svazek
Propojená díla: text/obr. 9 listů
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Téma (záhlaví): ploty
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Geogr. heslo (Záhlaví): Hradčany (Praha, Česko)
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Žánr/forma či základní termín: Rest. zpráva
Přírustkový bod (Prir_cis): 299607
Název objektu z GIS: plot
Část obce: Hradčany
Historická lokalita (Kod_CZ): 71288
Reálný typ lokality: dílec čtvrtě
Název lokality: Hradčany Pevnostní Obvod V (6)
Katastrální území: Hradčany
Obec: Praha
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Bližší pojmenování objektu: vila
Předmět zájmu (*): oplocení
Id prvku: 3052509
Název prvku: plot
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 152462
Název právního stavu: vila
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 40397/1-1424
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Praze 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Dokumentace RZ 74 B Absenčně 4001273
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.