Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal].
Další původce: Freedman, Paul H., 1949- - editor
Rozsah: 368 s. : il. (některé barev.)
ISBN: 978-80-204-1847-0 (váz.)
Nakladatelské údaje: Praha: Mladá fronta, 2008

Věcné téma: dějiny
Věcné téma: kuchařství
Věcné téma: jídla
Forma/žánr: monografie
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C3396 Prezenčně 24928/11
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0
ÚOP v Olomouci 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna II-0953 II-0953 Trvalá výpůjčka 1004792
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.