Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Předhradí - Empírový altán
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Hořice
Datum vzniku (*): 2006
Rozsah: 2 svazky, 6 části :
Další fyzické údaje: Druhý svazek pokračující část fotodokumentace
Název: Restaurátorská zpráva - text/
Údaj o odpovědnosti: Kerel, Jaroslav
Název: Stratigrafie povrchových nátěrů/
Údaj o odpovědnosti: Maxová, Ivana ; Kopecká, Ivana
Název: Stavení plány/
Údaj o odpovědnosti: Kerel, Jarosůav
Název: Rozhodnutí o resturování, odborné vyjádření - kopie/
Údaj o odpovědnosti: Kerel, Jaroslav
Název: Technická zpráva - statický posudek/
Údaj o odpovědnosti: Dostálek, Jaroslav
Název: Fotodokumentace/
Údaj o odpovědnosti: Kerel, Jaroslav
Uživatelská klíčová slova: altány
Osobní jméno: Kerel, Jaroslav
Doplněk ke jménu: akad. soch.
Výraz pro roli: restaurátor
Další informace: Hořice v Podkrkonoší, Harantova 1247
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Definiční bod (IDOB_PG): 2553259
Předmět zájmu (*): panská zahrada ; atlán
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 139789
Rejstř. č. ÚSKP: 28477/6-947
Název: hrad Rychmburk
Rejstř. č. st. sezn. a pokrač.: 6-947/6
Interval vzniku od (*): 24.09.2006
Interval vzniku do (*): 24.09.2006
Rok akce: 2005-2006
Rok zápisu do papírové evidence: 2006
Id prvku: 19577675
Název prvku: hrad Rychmburk
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 139789
Název právního stavu: hrad Rychmburk
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 28477/6-947
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Pardubicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo Poznámka
Odborná spisovna 4284 RZ 4284 Dostupné s omezením 1000398 Dva svazky
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Odborná spisovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.