Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích II, Přehled látek používaných v restaurátorské praxi
Další původce: Kulišanová, Jarmila - editor
Rozsah: ca 200 s. : il.
Edice: Řada metodických příruček sv. 2
Nakladatelské údaje: Praha: Merkur, 1987

Věcné téma: bezpečnost práce
Věcné téma: restaurátorství
Věcné téma: pracovní právo
Forma/žánr: metodické příručky
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 2 0 2 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sklad D4201/2/a Absenčně 11308/88
Sklad D4201/2/b Absenčně 11309/88
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sklad 2 0 2 0
ÚOP v Plzni 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna Plzeň 8401 Prezenčně 8401
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna Plzeň 1 0 0 1
ÚOP v Ústí nad Labem 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sklad F146 Prezenčně 8857
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sklad 1 0 0 1
ÚOP v Pardubicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna P20042 Prezenčně 10166
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.