Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení / Brillat-Savarin ; z franc. orig. přel. Mária Marta Gálová, Alexandra Mallá :
Brillat-Savarin - autor
Další původce: Gálová, Mária Marta - trl
Další původce: Mallá, Alexandra - trl
Rozsah: 211 s.
Edice: Svetová tvorba Sv. 185
Nakladatelské údaje: Bratislava: Tatran, 1987

Věcné téma: lékařství
Věcné téma: zdraví
Věcné téma: chuť
Věcné téma: fyziologie
Věcné téma: smysly
Věcné téma: gastronomie
Věcné téma: trávení
Věcné téma: spánek
Věcné téma: obezita
Anotace:
Zdroj anotace:

Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna PP 342 Prezenčně 1654
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.