Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurování uměleckých děl, Obec Hrušovany
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Čerčany
Datum vzniku (*): 18.10.2012
Rozsah: 1 sv.
Propojená díla: 9 l., mikroskopické vyšetření 12 l., 139 s. bar. fotod.
Jméno osoby (záhlaví): Plachý, Jarmil, 1961-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Musilová, Jitka, 1962-
Výraz pro roli: zhotovitel
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Bližší specifikace: žádná
Přírustkový bod (Prir_cis): 30488
Název objektu z GIS: socha sv. Rocha
Část obce: Hrušovany
Historická lokalita (Kod_CZ): 4942
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Hrušovany
Katastrální území: Hrušovany u Chomutova
Obec: Hrušovany
Okres: Chomutov
Kraj: Ústecký kraj
Bližší pojmenování objektu: socha sv. Rocha
Předmět zájmu (*): socha sv. Rocha
Část obce: Hrušovany
Historická lokalita (Kod_CZ): 4942
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Hrušovany
Katastrální území: Hrušovany u Chomutova
Obec: Hrušovany
Okres: Chomutov
Kraj: Ústecký kraj
Jiná územní identifikace: v obci
Předmět zájmu (*): památník Hanse Kudlicha ; pomník z 19. století ; pomník obětem válek ; historická zeď a schodišťové stupně
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 12940995
Název prvku: socha sv. Rocha
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 147547
Název právního stavu: socha sv. Rocha
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 35738/5-503
IdReg: 147547
Rejstř. č. ÚSKP: 35738/5-503
Název: socha sv. Rocha
Interval vzniku od (*): 01.01.2012
Interval vzniku do (*): 18.10.2012
Rok akce: 2012
Rok zápisu do papírové evidence: 2012
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ústí nad Labem 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 2331/R 2331/R Dostupné s omezením 3003414
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.