Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Název (*): Zpráva o restaurování obrazu svatého Jana Evangelisty ze SZ Valtice.
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Brno
Datum vzniku (*): 2011
Rozsah: 1 sv.
Název: text 2 l., 28 l. bar. fotodokumentace ; Příloha: Zpráva o materiálovém průzkumu: 2 l. textu, 3 l. bar. fotodokumentace
Uživatelská klíčová slova: olejomalby na plátně ; Sv. Jan Evangelista
Jméno osoby (záhlaví): Král, Mario, 1957-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Hradilová, Janka
Výraz pro roli: autor přílohy
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Definiční bod (IDOB_PG): 1102175
Část obce: Valtice
Historická lokalita (Kod_CZ): 17262
Reálný typ lokality: město
Název lokality: Valtice
Katastrální území: Valtice
Obec: Valtice
Okres: Břeclav
Kraj: Jihomoravský kraj
Celek - dotčený areál, nemovitost: zámek
Předmět zájmu (*): VA 511 275/680 obraz Sv. Jan Evangelista, olejomalba na plátěné podložce, autor: Antonio Zanchi (?)
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 140198
Rejstř. č. ÚSKP: 28865/7-1748
Název: zámek
Interval vzniku od (*): 01.08.2011
Interval vzniku do (*): 31.08.2011
Rok akce: 2011
Rok zápisu do papírové evidence: 2012
Id prvku: 2329976
Název prvku: zámek s parkem
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 140198
Název právního stavu: zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 28865/7-1748
Id právního stavu prvku: 84138
Název právního stavu: Zámek Valtice
Typ ochrany právního stavu: NKP
Název typu ochrany právního stavu: národní kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 217
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv restaurátorské dokumentace 1216/1 Dostupné s omezením
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv restaurátorské dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.