Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
Jméno osoby (záhlaví): Šrámek, Jan, 1979-
Výraz pro roli: restaurátor
Název (*): Restaurátorská zpráva. Intarzovaný stolek, inv. č. NY 776, SZ Nové Hrady
Místo vzniku: Třebíč
Datum vzniku (*): 2017
Interval vzniku od (*): 11.10.2017
Interval vzniku do (*): 11.10.2017
Rok zápisu do papírové evidence: 2018
Rozsah: 1 sv., 1 část
Propojená díla: Restaurátorská zpráva: text 9 l., bar obr. příl. 14 l. (24x bar pozitiv 13x18 cm)
Další formy díla: dílo uloženo v CastIS
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Uživatelská klíčová slova: zámky ; objekty ve správě NPÚ
Téma (záhlaví): mobiliární fondy
Uživatelská klíčová slova: stolky
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Definiční bod (IDOB_PG): 672154
Název objektu z GIS: starý zámek
Část obce: Nové Hrady
Číslo domovní: 33
Ulice: Komenského
Historická lokalita (Kod_CZ): 51181
Reálný typ lokality: býv. hl. městská čtvrť
Název lokality: Město
Katastrální území: Nové Hrady
Obec: Nové Hrady
Okres: České Budějovice
Kraj: Jihočeský kraj
Místní/pomístní název: p. č. st. 5/1
Bližší pojmenování celku: SZ Nové Hrady
Předmět zájmu (*): NY 776 - stolek intarzovaný
Id prvku: 685346
Název prvku: hrad Nové hrady
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 137939
Název právního stavu: Starý zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 26741/3-288
Id právního stavu prvku: 449186
Název právního stavu: Hrad Nové Hrady
Typ ochrany právního stavu: NKP
Název typu ochrany právního stavu: národní kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 247
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv RZ RZ 5569 Dostupné s omezením 3005609
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv RZ 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.