Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Stavebněhistorický průzkum zámecký špýchar Strakonice
Další původce: Vonšovský, Pavel, 1973- - autor
Další původce: Kyncl, Tomáš, 1972- - autor
Další původce: Soukup, František, 1979- - autor
Další původce: Kačer, Martin, 1972- - autor
Rozsah: 1 sv., 4 části + 1 x CD-ROM: identický obsah s dokumentací + další fotodokumentace + restaurátorská zpráva RZ 6470
Nakladatelské údaje: Kolín, 2021
Dále jako:
Stavebně historický průzkum, text 16 listů, bar + bar obr. příl. 21 listů (fotografie), výkresová příl. 8 listů (1:50)

Dále jako:
Strakonice sýpka. Stavebně konstrukční posouzení / Kačer, Martin, Ing., text 18 listů, mapová příl. 1 list, výkresová příl. 8 listů

Dále jako:
Posouzení jakosti dřeva krovu a stropů zámecké sýpky Strakonice. Doporučení oprav, mechanické sanace, cílené konstrukční a chemické ochrany dřeva / Soukup, František, Ing., Posudek dřevěných konstrukcí: text 12 listů, výkresová příl. 3 listy

Dále jako:
Dendrochronologické datování / Kyncl, Tomáš, Ing., text 6 listů

Dále jako:
Restaurátorská zpráva. Stratigrafický průzkum omítkových vrstev a barevných nátěrů fasád bývalé sýpky hradu Strakonice a stratigrafický průzkum kamenného erbu na jižní fasádě / Sámel, Ivan, RZ pouze v elektronické podobě na přiloženém CD-ROMU


Kraj: Jihočeský kraj
Okres: Strakonice
Katastrální území: Nové Strakonice
Obec: Strakonice
Část obce č. domovní: Strakonice II
Název lokality: Nové Strakonice I
Místní / pomístní název: p. č. st. 6/1
Název objektu z GIS: špýchar
Předmět zájmu: sýpka

Věcné téma: sýpky
Věcné téma: hrady
Geografické téma: Strakonice (Česko)
Forma/žánr: průzkumy
Anotace:
Zdroj anotace:

Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo Poznámka
Archiv PD PD 13545 Dostupné s omezením 2000967 Průzkum souvisí s RZ 6470/1.
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv PD 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.