Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Restaurování vstupní brány směrem do Masarykova náměstí a štukatérská oprava sgrafitové fasády s branou směrem na nádvoří, č.p. 110, NKP SZ Třeboň
Ďalší pôvodca: Šafus, Petr, 1955- - restaurátor
Ďalší pôvodca: Musilová, Jitka, 1962- - restaurátor
Ďalší pôvodca: Hlavsa, Jan, 1976- - restaurátor
Ďalší pôvodca: Národní památkový ústav. - objednavatel
[range]: 1 sv., 1 část + 1x CD-ROM - identický obsah s dokumentací + fotodokumentace
[publishInfo]: Čerčany, 2011
Obsahuje:
Restaurátorská zpráva, text 5 listů, bar obr. příl. 101 listů (97x bar fotografie 18 x 13 cm, 4x bar fotografie)


[Kraj]: Jihočeský kraj
[Okres]: Jindřichův Hradec
[Katastrální území]: Třeboň
[Obec]: Třeboň
[Část obce č. domovní]: Třeboň I, 111
[Ulice č. orientační]: Zámek
[Název lokality]: Město I
[Celek / Bližší pojmenování celku]: zámek Třeboň
[Předmět zájmu]: fasáda

[Kraj]: Jihočeský kraj
[Okres]: Jindřichův Hradec
[Katastrální území]: Třeboň
[Obec]: Třeboň
[Část obce č. domovní]: Třeboň I, 110
[Ulice č. orientační]: Zámek
[Název lokality]: Město I
[Celek / Bližší pojmenování celku]: zámek Třeboň
[Předmět zájmu]: sgrafitová fasáda

[Kraj]: Jihočeský kraj
[Okres]: Jindřichův Hradec
[Katastrální území]: Třeboň
[Obec]: Třeboň
[Část obce č. domovní]: Třeboň I
[Název lokality]: Město
[Celek / Bližší pojmenování celku]: zámek Třeboň
[Objekt / Bližší pojmenování objektu]: vstupní brána
[Předmět zájmu]: fasáda

[rok_akce_datum_mapovani]: [2011]
Všeobecná téma: zámky
Všeobecná téma: brány
Všeobecná téma: sgrafita
Geografická téma: Třeboň (Česko)
Forma/žáner: restaurátorská dokumentace
Kľúčové slová: štuky
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Archiv RZ RZ 4320/1 Dostupné s omezením 3004274
Archiv RZ RZ 4320/2 Dostupné s omezením 3006643
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Archiv RZ 2 0 0 2

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.