Obnova areálu poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené Hoře" : ambit A1-A10 : kaple K1-K5 : brána B1-B5 : atributy : mříže : kování vrat : restaurátorská zpráva / Pavel Filip |
Filip, Pavel, 1962- - autor |
Další původce: Jerie, Pavel, 1947- - jiná role |
Další původce: 1. Lancelot (firma) - autor Další původce: Státní ústav památkové péče - jiná role |
Rozsah: 52 listů : fotografie ; 29,7 x 21 cm |
Nakladatelské údaje: V Praze, 1997-2001 |
Obsahuje: Zápis z prohlídky kopií atributů pro kaple K2-K5 dne 14. 5. 2001 / Lancelot - Filip ; SÚPP - Jerie, 1 list rukopis Obsahuje: Restaurátorský záměr (1. část) : "Obnova areálu poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře" : restaurování kovářských prvků z vchodových dveří bran ambitu / Pavel Filip 1. Lancelot, 1 list textu, 10. 6. 1997 Obsahuje: Restaurátorský záměr (2. část) : "Obnova areálu poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře" : restaurování kovářských prvků z vchodových dveří bran ambitu / Pavel Filip 1. Lancelot, 1 list textu, 22. 8. 1997 Obsahuje: Restaurátorský záměr : "Obnova areálu poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře" : ocelové probíjené mříže v oknech kaplí ambitu / Pavel Filip 1. Lancelot, 1 list textu, 22. 4. 1997 Obsahuje: Restaurátorský záměr č. II : probíjené mříže v oknech kaplí ambitu / 1. Lancelot Pavel Filip, 2 listy textu, 30. 11. 1999 |
Kraj: Kraj Vysočina Okres: Žďár nad Sázavou Katastrální území: Zámek Žďár Obec: Žďár nad Sázavou Část obce č. domovní: Žďár nad Sázavou 2 Název lokality: Zámek Žďár Název objektu z GIS: ambit Celek / Bližší pojmenování celku: poutní kostel sv. Jana Nepomuckého Objekt / Bližší pojmenování objektu: ambit s kaplemi Předmět zájmu: střešní krytina a kovové prvky |
Osoby: Santini, Jan Blažej, 1677-1723 |
Korporace/objekt: Kostel sv. Jana Nepomuckého (Zelená Hora, Žďár nad Sázavou, Česko) |
Věcné téma: barokní umění Věcné téma: střešní krytiny Věcné téma: umělecké kovářství Věcné téma: kovové mříže Věcné téma: dveřní kování |
Geografické téma: Zelená hora (Žďár nad Sázavou, Česko) |
Forma/žánr: restaurátorská dokumentace |
Anotace: Zdroj anotace: |