Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Handfertigkeit und Geschmackbildung / Ein Hinweis von Gustav Plischke
Plischke, Gustav - autor
Rozsah: 48 s. ; 8°
Nakladatelské údaje: Eger: Böhmerlandverlag, 1920

Věcné téma: ruční práce
Věcné téma: chuť
Forma/žánr: příručky
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Ochoz F32 Absenčně 1179
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Ochoz 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.