Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Agentura, která vytvořila originální záznam: KME302
Jazyk katalogizace: cze
Konvence popisu: rda
Jméno osoby (záhlaví): Vojáček, Petr, 1975-2024
Výraz pro roli: restaurátor
Korporace (záhlaví): Česká republika
Název (*): Restaurátorský záměr na restaurování kamenných prvků na atice, štítů a komínů zámku Lešná.
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Místo vydání: [místo vydání není známé]
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2019
Interval vzniku od (*): 03.12.2019
Interval vzniku do (*): 03.12.2019
Rozsah: 1 sv., 1 část
Propojená díla: text 9 l., 12 l. obr. příl.
Druh dokumentu (*): restaurátorský záměr
Osobní jméno (záhlaví): Vojáček, Petr, 1975-2024
Uživatelská klíčová slova: atika ; komíny ; štíty ; zámky
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Téma (záhlaví): kamenné prvky
Chronologické zpřesnění: 19. století
Geografické zpřesnění: Česko
Definiční bod (IDOB_PG): 1110336
Část obce: Štípa
Číslo domovní: 112
Ulice: Lešná (areál)
Historická lokalita (Kod_CZ): 16197
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Štípa
Katastrální území: Štípa
Obec: Zlín
Okres: Zlín
Kraj: Zlínský kraj
Předmět zájmu (*): kamenné prvky
Id prvku: 12417046
Název prvku: zámek Lešná
Název kategorie prvku: areál
[PAKr]: 7-1943
Id právního stavu prvku: 133166
Název právního stavu: zámek Lešná
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 22230/7-1943
Obecná poznámka: NPU-373/24109/2020
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Spisovna R 3030 Dostupné s omezením 8003030
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Spisovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.