Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Agentura, která vytvořila originální záznam: OLE304
Jazyk katalogizace: cze
Konvence popisu: rda
Jméno osoby (záhlaví): Gajda, Jakub, 1970-
Kód role: autor
Název (*): Restaurátorská zpráva. Mramorové sousoší KALVÁRIE od Bernarda Kutzera na starém hřbitově ve Skorošicích
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Místo vydání: Ostrava
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2011
Interval vzniku od (*): 01.01.2011
Interval vzniku do (*): 11.12.2011
Rok akce: 2011
Rok zápisu do papírové evidence: 2011
Rozsah: 1 svazek, 1 část +
Doprovodný materiál: 1x CD-ROM: obsah s dokumentací + fotodokumentace
Propojená díla: Restaurátorská zpráva
Propojená díla: 19 stran textu vč. historických fotografií, 76 bar. fotografií lepených vč. popisu.
Další formy díla: Digitalizovaný dokument
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Stav svazku: Dobrý stav
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Téma (záhlaví): kalvárie
Chronologické zpřesnění: 1848-1849
Geogr. heslo (Záhlaví): Skorošice (Česko)
Přírustkový bod (Prir_cis): 328854
Název objektu z GIS: sousoší Kalvárie
Část obce: Skorošice
Historická lokalita (Kod_CZ): 2892
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Dolní Skorošice
Katastrální území: Dolní Skorošice
Obec: Skorošice
Okres: Jeseník
Kraj: Olomoucký kraj
Celek - dotčený areál, nemovitost: hřbitov
Objekt - nemovitost: kalvárie
Bližší umístění předmětu zájmu: exteriér
Id prvku: 23705599
Název prvku: sousoší Kalvárie
Název kategorie prvku: objekt
[LDR ]: -----ntm a22------i 4500
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy R-1763 R-1763 Dostupné s omezením 7002049
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.