Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
[LDR ]: -----ntm a22------i 4500
Agentura, která vytvořila originální záznam: OLE304
Jazyk katalogizace: cze
Konvence popisu: rda
Autor: Finger, Jiří, 1966-
Kód role: autor
Výraz pro roli: odborný restaurátor
Název (*): Dokumentace na restaurování. Záměr na restaurování kašny se sochou sv. Jana Nepomuckého v Lipníku nad Bečvou
Místo vydání: Olomouc
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2019
Interval vzniku od (*): 01.01.2019
Interval vzniku do (*): 16.09.2019
Rok zápisu do papírové evidence: 2023
Rozsah: 19 listů
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ obsahu - termín: statický obraz
Typ obsahu - kód: sti
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Druh dokumentu (*): restaurátorský záměr
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Konspekt (záhlaví): Umění 7.01/.09
Téma (záhlaví): kašny
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Forma/Žánr Záhlaví: restaurátorská dokumentace
Definiční bod (IDOB_PG): 2458028
Název objektu z GIS: kašna se sochou sv. Jana Nepomuckého
Část obce: Lipník nad Bečvou I-Město
Ulice: náměstí T. G. Masaryka
Historická lokalita (Kod_CZ): 26732
Reálný typ lokality: býv. hl. městská čtvrť
Název lokality: Lipník nad Bečvou
Katastrální území: Lipník nad Bečvou
Obec: Lipník nad Bečvou
Okres: Přerov
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): kašna
Id prvku: 533654
Název prvku: kašna se sochou sv. Jana Nepomuckého
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 124492
Název právního stavu: kašna se sochou sv. Jana Nepomuckého
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 14155/8-495
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy RP-0536 RP-0536 Prezenčně 7002174
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.