Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská zpráva. Oltář sv. Jana Nepomuckého v kostele Nejsvětější Trojice ve Smečně. III. etapa
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Datum vzniku (*): 2009
Rozsah: 1 sv., 1 část
Obecná poznámka: datováno : 1765-1775, autor : Ignác František Platzer
Propojená díla: text 2 l., barev. obr. příl. 23 l. (46x pozitiv 13 x 18 cm)
Uživatelská klíčová slova: oltářní menzy
Jméno osoby (záhlaví): Pavlíková, Markéta, 1964-
Výraz pro roli: restaurátor
Další informace: Praha
Jméno osoby (záhlaví): Helfertová, Lenka, 1963-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Hanč, Pavel, 1964-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Název objektu z GIS: kostel Nejsvětější Trojice
Přírustkový bod (Prir_cis): 26717
Část obce: Smečno
Historická lokalita (Kod_CZ): 33246
Reálný typ lokality: býv. městská čtvrť zámecká
Název lokality: Zámek Smečno
Katastrální území: Smečno
Obec: Smečno
Okres: Kladno
Kraj: Středočeský kraj
Místní/pomístní název: Z část náměstí
Bližší pojmenování objektu: kostel Nejsvětější Trojice
Předmět zájmu (*): boční oltář ; oltář sv. Jana Nepomuckého - menza, pódium
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 14020502
Název prvku: kostel Nejsvětější Trojice
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 134973
Název právního stavu: kostel Nejsvětější Trojice
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 23939/2-594
IdReg: 134973
Rejstř. č. ÚSKP: 23939/2-594
Název: kostel Nejsvětější Trojice
Interval vzniku od (*): 25.11.2009
Interval vzniku do (*): 25.11.2009
Rok zápisu do papírové evidence: 2012
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv RD 4206 Dostupné s omezením
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.