Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Návrh restaurování a restaurátorská zpráva o opravě sochy sv. Jana Nepomuckého z Malého Března u Mostu
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Dubá
Datum vzniku (*): 2010
Rozsah: 1 sv.
Obecná poznámka: Návrh restaurování a restaurátorská zpráva
Propojená díla: 3 s., 34 s. barev. foto.
Jméno osoby (záhlaví): Šolc, Radomil
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Bližší specifikace: žádná
Přírustkový bod (Prir_cis): 30037
Název objektu z GIS: socha sv. Jana Nepomuckého
Část obce: Malé Březno
Historická lokalita (Kod_CZ): 66401
Reálný typ lokality: díl území (dominantní)
Název lokality: Malé Březno I
Katastrální území: Malé Březno
Obec: Malé Březno
Okres: Most
Kraj: Ústecký kraj
Jiná územní identifikace: p. p. 58, na návsi, proti domu čp. 1
Bližší pojmenování celku: socha sv. Jana Nepomuckého
Předmět zájmu (*): na návsi obce Malé Březno u Mostu
Bližší umístění předmětu zájmu: na návsi obce Malé Březno u Mostu
Předmět zájmu (*): socha sv. Jana Nepomuckého
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 13973337
Název prvku: socha sv. Jana Nepomuckého
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 156080
Název právního stavu: socha sv. Jana Nepomuckého
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 43748/5-371
IdReg: 156080
Rejstř. č. ÚSKP: 43748/5-371
Název: socha sv. Jana Nepomuckého
Interval vzniku od (*): 01.03.2010
Interval vzniku do (*): 19.09.2010
Upřesnění data vzniku: 19.09.2010
Rok akce: 2010
Rok zápisu do papírové evidence: 2010
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 2224/R 2224/R Dostupné s omezením 3003319
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.