Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita / Irena Korbelářová a kolektiv
Korbelářová, Irena, 1963-
Rozsah: 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
ISBN: 978-80-7510-176-1
Nakladatelské údaje: Opava :: Slezská univerzita v Opavě,, 2015

Věcné téma: dějiny gastronomie - Evropa střední
Věcné téma: dějiny gastronomie - Slezsko
Věcné téma: history of gastronomy - Europe, Central
Věcné téma: history of gastronomy - Silesia
Forma/žánr: kolektivní monografie
Forma/žánr: collective monographs
Anotace:
Zdroj anotace:


Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ostravě 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna Prezenčně 12764
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Recenze

Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
[Loading...]
Žádné příspěvky