Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení / Brillat-Savarin ; z franc. orig. přel. Mária Marta Gálová, Alexandra Mallá :
Brillat-Savarin
Další původce: Gálová, Mária Marta
Další původce: Mallá, Alexandra
Rozsah: 211 s.
Edice: Svetová tvorba Sv. 185

Věcné téma: lékařství
Věcné téma: zdraví
Věcné téma: chuť
Věcné téma: fyziologie
Věcné téma: smysly
Věcné téma: gastronomie
Věcné téma: speciality
Věcné téma: trávení
Věcné téma: spánek
Věcné téma: obezita
Anotace:
Zdroj anotace:

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.