Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Plzeň - Nová Hospoda : historie a současnost městské části / texty Vít Albl, Tomáš Bernhardt, Petra Bláhová, František Boháč, Jaroslava Bošková, Zdeněk Černý, Karel Foud, Lukáš Hais, Jitka Janečková, Stanislav Janský, Josef Janouš, Jan Jůza, Jakub Jan Kühnel, Marie Maderová, Karel Makoň, Břetislav Melota, Milan Metlička, Petr Náhlík, Marie Odehnalová, Petr Sokol, Tomáš Richtr, Jaroslav Vojtíšek, Dana Vondrášková
Plzeň - Nová Hospoda/
Albl, Vít
Další původce: Bláhová, Petra
Další původce: Boháč, František
Další původce: Bošková, Jaroslava
Další původce: Černý, Zdeněk
Další původce: Foud, Karel, 1966-
Další původce: Hais, Lukáš
Další původce: Janečková, Jitka, 1965-
Další původce: Janský, Stanislav, 1956-
Další původce: Janouš, Josef
Další původce: Jůza, Jan, 1935-
Další původce: Kühnel, Jakub
Další původce: Bernhardt, Tomáš, 1968-
Další původce: Maderová, Marie, 1946-
Další původce: Makoň, Karel, 1973-
Další původce: Melota, Břetislav
Další původce: Metlička, Milan, 1962-
Další původce: Náhlík, Petr, 1961-
Další původce: Odehnalová, Marie
Další původce: Sokol, Petr, 1973-
Další původce: Richtr, Tomáš
Další původce: Vojtíšek, Jaroslav
Další původce: Vondrášková, Dana,
Rozsah: 144 stran : ilustrace (některé barevné), mapy, faksimile ; 30 cm
ISBN: 978-80-7640-000-9
Nakladatelské údaje: Plzeň :: Starý most s. r. o.,, 2019

Věcné téma: historický místopis - Česko
Věcné téma: regionální dějiny - Česko
Věcné téma: historické fotografie - Česko
Geografické téma: Nová Hospoda (Plzeň, Česko)
Geografické téma: Plzeň (Česko)
Forma/žánr: informační publikace
Forma/žánr: kolektivní monografie
Forma/žánr: obrazové publikace
Anotace:
Zdroj anotace:

Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna Plzeň 15805 - Yf Prezenčně 15805
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna Plzeň 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.