Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR    -----nam a22------a 4500
001    001010001147850
003    CZ-PrNPU
005    20151113093357.0
007    ta
008    121003s2012----xr-ab--e------001-0-cze|d
015    $acnb002409406
020    $a978-80-7391-651-0 (váz.)
035    $a(OCoLC)817050620
040    $aOLA001$bcze
041 1  $acze$heng
072  7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919
080    $a641/642$2MRF
080    $a641.568(44)$2MRF
080    $a663/664$2MRF
080    $a(44)$2MRF
080    $a(048.8)$2MRF
080    $a(083.12)$2MRF
245 00 $aCulinaria Francie /$cAndré Dominé - editor ; Günter Beer - fotograf
246 3  $aKulinární průvodce
250    $a2. české vyd.
260    $a[Praha] :$bSlovart,$cc2012
300    $a468 s. :$bbarev. il., mapy ;$c26 cm
500    $aPřeloženo z angličtiny
500    $aObálkový podnázev: kulinární průvodce
500    $aTerminologický slovník
504    $aObsahuje bibliografii a rejstřík
650 04 $agastronomie$7ph120473$zFrancie
650 04 $apotraviny$7ph115833$zFrancie
650 04 $afrancouzská jídla$7ph114588
655  4 $amonografie$7fd132842
655  4 $akuchařské recepty$7fd132687
700 1  $aBeer, Günter,$d1955-$7xx0028381$4pht
700 1  $aDominé, André$7xx0037403$4edt
765 0  $tCulinaria France$9Česky
901    $b9788073916510$f2. čes. vyd.$o20121015
910    $aABE320$bC3956
997    $tKN
998    $a002409406
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C3956 Prezenčně 27893/14
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.