Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita / Irena Korbelářová a kolektiv
Korbelářová, Irena, 1963- - autor
[range]: 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
ISBN: 978-80-7510-176-1
[publishInfo]: Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2015

Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Evropa střední
Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Slezsko
Forma/žáner: kolektivní monografie
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
ÚOP v Ostravě 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Knihovna Ostrava Prezenčně 12764
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Knihovna Ostrava 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.