Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
FOOD

Food : the history of taste / edited by Paul Freedman. -- London : Thames and Hudson, 2019. -- 367 pages, 16 unnumbered pages of plates : illustrations (colour) ; 20 cm. -- ISBN 9780500295373 (pbk.) : £12.99.


jídlo
gastronomie
stravovací zvyky


Freedman, Paul, 1949- - editor.



33031/20 D8536 Trvalá výpůjčka

Půjčeno: 1x
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D8536 Dostupné s omezením 33031/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.