Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Food : the history of taste / edited by Paul Freedman.
Další původce: Freedman, Paul, - editor.
Rozsah: 367 pages, 16 unnumbered pages of plates : illustrations (colour) ; 20 cm
ISBN: 9780500295373 (pbk.) :
Nakladatelské údaje: London: Thames and Hudson, 2019.

Věcné téma: jídlo
Věcné téma: gastronomie
Věcné téma: stravovací zvyky
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D8536 Dostupné s omezením 33031/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.