Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
How food made history / B. W. Higman
Higman, B. W., 1943- - autor
[range]: x, 265 stran ilustrace, grafy, mapy
ISBN: 9781405189477
[publishInfo]: Malden, (Massachusetts, USA): Wiley-Blackwell, 2012

Všeobecná téma: potrava
Všeobecná téma: potraviny - dějiny
Všeobecná téma: sociální politika
Všeobecná téma: zpracování zemědělských produktů - vývoj - obchod
Všeobecná téma: technologický rozvoj
Všeobecná téma: ekonomický vývoj
Forma/žáner: monografie
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Vypožičané

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D8545 Dostupné s omezením 3306/20
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.