Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Feast & fast : the art of food in Europe, 1500-1800 / editace: Victoria Avery, Melissa Calaresu
Další původce: , Avery, Victoria - editor, - autor
Další původce: , Calaresu, Melissa, 1965- - editor, - autor
Další původce: Syson, Luke - autor úvodu atd.
Další původce: Fitzwilliam Museum - hostitelská podpora
Rozsah: 271 stran : ilustrace (některé barevné) 28 cm
ISBN: 9781781301029
Nakladatelské údaje: Londýn: Philip Wilson Publishers, Bloomsbury Publishing Plc, 2019.

Korporace/objekt: Fitzwilliam Museum
Věcné téma: jídlo
Věcné téma: stravování
Věcné téma: sociální antropologie
Věcné téma: výstavy
Geografické téma: Evropa
Chronologické téma: 16.-19. století
Forma/žánr: katalogy výstav
Forma/žánr: monografie
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4698 Dostupné s omezením 33042/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.