Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Hospodářské budovy zámku Žamberk. STAVEBNĚ-HISTORICKÝ PRŮZKUM BÝVALÉ ZÁMECKÉ SLADOVNY A KONÍREN
Ďalší pôvodca: Bártová, Martina, 1964- - autor
Ďalší pôvodca: Kovalda, Eduard, 1971- - autor archivní rešerše
Ďalší pôvodca: Rek,Pavel - technická spolupráce
Ďalší pôvodca: Krátký, Jan - spolupracovník
Ďalší pôvodca: Kyncl, Tomáš, 1972- - autor dendrochronologického datování
Ďalší pôvodca: A 12 architekti spol. s. r. o. Praha 6 - Bubeneč - objednatel průzkumu dendrochronologického datování
[range]: 1 svazek 5 částí -- 1x CD ROM
[publishInfo]: Praha, 2014
Ďalej ako:
TEXTOVÁ ČÁST SHP 128 l. (77 berev.obr.)

Ďalej ako:
GRAFICKÉ VYHODNOCENÍ STAVEBNÍHO VÝVOJE OBJEKTŮ VÝKRESY 4 l. ( 1:160)

Ďalej ako:
SOUPIS HISTORICKÝCH VÝPLNÍ OTVORŮ 35 l. (105 barev. obr.)

Ďalej ako:
FOTODOKUMENTACE SOUČASNÉHO STAVU FASÁDY 60 l. ( 200 barev.obr.)

Ďalej ako:
VÝZKUMNÁ ZPRÁVA DENDROCHRONOLOGICKÉ DATOVÁNÍ DŘEVĚNÝCH KONSTRUKČNÍCH PRVKŮ 17 l.


[Kraj]: Pardubický kraj
[Okres]: Ústí nad Orlicí
[Katastrální území]: Žamberk
[Obec]: Žamberk
[Část obce č. domovní]: Žamberk, 52
[Ulice č. orientační]: Zámecká
[Název lokality]: Žamberk
[Celek / Bližší pojmenování celku]: hospodářské budovy zámku
[Předmět zájmu]: zámecká sladovna-bývalá

[Kraj]: Pardubický kraj
[Okres]: Ústí nad Orlicí
[Katastrální území]: Žamberk
[Obec]: Žamberk
[Část obce č. domovní]: Žamberk
[Ulice č. orientační]: Zámecká
[Název lokality]: Žamberk
[Celek / Bližší pojmenování celku]: hospodářské budovy zámku
[Předmět zájmu]: zámecká konírna

[Kraj]: Pardubický kraj
[Okres]: Ústí nad Orlicí
[Katastrální území]: Žamberk
[Obec]: Žamberk
[Část obce č. domovní]: Žamberk, 706
[Ulice č. orientační]: Zámecká
[Název lokality]: Žamberk
[Celek / Bližší pojmenování celku]: hospodářské budovy zámku
[Předmět zájmu]: zámecká konírna

[rok_akce_datum_mapovani]: 2014
Kľúčové slová: sladovna-bývalá zámecká a konírny
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.