Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
[LDR ]: -----nkm a22------i 4500
Agentura, která vytvořila originální záznam: PNE305
Jazyk katalogizace: cze
Konvence popisu: rda
Autor: Gryc, Jan, 1943-2002
Kód role: fotograf
Název (*): Semošice, zemědělská usedlost čp. 24, chlévy II. s kolnou, celkový pohled od SZ /
Údaj o odpovědnosti atd.: Jan Gryc
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 1989
Interval vzniku od (*): 01.06.1989
Interval vzniku do (*): 30.06.1989
Rozsah: 1 fotografie
Typ obsahu - termín: statický obraz
Typ obsahu - kód: sti
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: karta
Typ nosiče - kód: no
Zdroj: rdacarrier
Polarita: negativ
Primární nosič a konfigurace: plast
Rozměr primárního nosiče: 6 x 6 cm
Barevnost: černobílý
Konspekt (záhlaví): Fotografie. Fotografické postupy 77
Téma (záhlaví): zemědělské usedlosti
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Téma (záhlaví): chlévy
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Geogr. heslo (Záhlaví): Semošice (Horšovský Týn, Česko)
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Uživatelská klíčová slova: kolny
Forma/Žánr Záhlaví: fotografie
Zdroj záhlaví nebo termínu: czenas
Spisový znak: 853 - Fotodokumentace
Přírustkový bod (Prir_cis): 35389
Název objektu z GIS: chlévy s kolnou
Část obce: Semošice
Číslo domovní: 24
Historická lokalita (Kod_CZ): 64243
Reálný typ lokality: retrodílec území (dominantní)
Název lokality: Semošice (Z)
Katastrální území: Semošice
Obec: Horšovský Týn
Okres: Domažlice
Kraj: Plzeňský kraj
Bližší pojmenování objektu: chlévy II. s kolnou
Předmět zájmu (*): chlévy II. s kolnou
Záběr: exteriér - celek
Id prvku: 18619493
Název prvku: chlévy II. s kolnou
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 132604
Název právního stavu: venkovská usedlost
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 21700/4-2130

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.