Skip to main content

Dokument Detail

Inhalt

Literatur Verzeichnis

Bewertung

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
KORBELÁŘOVÁ, Irena, 1963-

Metodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví : metodika druhu Nmets / Irena Korbelářová. -- Vydání první. -- Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2023. -- 203 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, faksimile ; 25 cm. -- ISBN 978-80-7510-533-2 (brožováno).


gastronomie - Česko
stravování - Česko
gastronomie - mezioborový kontext
stravování - mezioborový kontext
etnografický výzkum - Česko
metodické příručky


Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta



MDT: 641/642
35621/24 D9102 Sklad

Ausgeliehen: 0x
Erhältlich

Bände Aufschlüsselung

Ort Bandmarken Lagermarke Ausleihungskategorie Zuwachs Nummer
Sklad D9102 450950032216 Absenčně 35621/24
Ort Total Nicht Verfügbar Absenze Präsenz
Sklad 1 0 1 0

Diskussion

[Loading...]
Keine Beiträge
Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden