Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Metodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví : metodika druhu Nmets / Irena Korbelářová
Korbelářová, Irena, 1963- - autor
Ďalší pôvodca: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta - nakladateľ, vydavateľ
[range]: 203 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, faksimile ; 25 cm
ISBN: 978-80-7510-533-2
[publishInfo]: Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2023

Všeobecná téma: gastronomie - Česko
Všeobecná téma: stravování - Česko
Všeobecná téma: gastronomie - mezioborový kontext
Všeobecná téma: stravování - mezioborový kontext
Všeobecná téma: etnografický výzkum - Česko
Forma/žáner: metodické příručky
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Dostupné

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Sklad D9102 450950032216 Absenčně 35621/24
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Sklad 1 0 1 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.