Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorský průzkum č.p. 352/I, Husova 2, 4, Jilská 1, Na Perštýně 18, Praha 1 - Staré Město. Dům "U Sladkých". Restaurátorský průzkum uličního západního průčelí objektu - ulice Husova
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Upřesnění názvu: Čp. 352/I - západní uliční průčelí
Místo vzniku: Praha
Datum vzniku (*): 2012
Rozsah: 1 sv.
Název: text, obr. 13 l.
Téma (záhlaví): fasády
Jméno osoby (záhlaví): Hlava, Miroslav, 1969-
Výraz pro roli: obchodní vedoucí
Jméno osoby (záhlaví): Pešina, Jiří, 1953-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Navrátilová, Michala, Ing. arch.
Výraz pro roli: fotograf, autor dokumentace
Korporace (záhlaví): AKANT ART (firma)
Druh dokumentu (*): restaurátorský průzkum
Definiční bod (IDOB_PG): 618968
Část obce: Staré Město
Historická lokalita (Kod_CZ): 15155
Reálný typ lokality: býv. město (před r. 1850)
Název lokality: Staré Město
Katastrální území: Staré Město
Obec: Praha
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Bližší pojmenování objektu: U Sladkých
Předmět zájmu (*): západní uliční průčelí
Bližší umístění předmětu zájmu: západní uliční průčelí
Předmět zájmu (*): fasáda
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 150420
Rejstř. č. ÚSKP: 38436/1-176
Název: měšťanský dům U Sladkých (U Krtkovců)
Interval vzniku od (*): 01.01.2012
Interval vzniku do (*): 28.02.2012
Rok akce: 2013
Rok zápisu do papírové evidence: 2013
Id prvku: 15591536
Název prvku: dům U Sladkých
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 150420
Název právního stavu: měšťanský dům U Sladkých (U Krtkovců)
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 38436/1-176
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Dokumentace RZ 252 Prezenčně 4005687
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.