Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Hlavný názov: Zpráva z restaurátorského průzkumu a restaurátorský záměr. Státní zámek Hořovice. Oplocení čestného dvora. Socha Pallas Athény
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Miesto vydania: Praha
(Dátum) rok vydania: 2011
listov obrazových príloh: 1 sv. 4 části
Všeobecná poznámka: autor : architektonický návrh oplocení - Johann Ferdinand Schor, sochařská a dekorativní výzdoba oplocení - dílna Matyáše Bernarda Brauna ; sloh : barokní, datace : okolo 1730, rozměry : výška sochy - 3,5m, šířka sochy - 0,9m, hloubka sochy - 0,9m, materiál : středně až hrubozrnný pískovec
Obsahuje: text 7 l. -- ; barev. obr. příl. 11 l. (34 x barev. foto 11 x 19,5; 6 x 11) -- ; 4 graf. listy ; kopie starších restaurátorských zpráv
Užívateľské kľúčové slová: socha
Meno osoby (záhlavie): Adamec, Vojtěch, 1956-
Výraz pre rolu: restaurátor
[FDKd]: [code_FDK_druh_33]
[code_FDK_spec_38]
[LO1t]: Hořovice
[LO1i]: 17457
[LO1g]: urbanizované sídlo
[LO1n]: Velká Víska
[LO1s]: Velká Víska
[LO1m]: Hořovice
[LO1o]: Beroun
[LO1k]: Středočeský kraj
[LO1a]: Nový zámek
[LO1p]: čestný dvůr
[LO1b]: třetí pilíř pravé strany oplocení čestného dvora
[LO1f]: třetí pilíř pravé strany oplocení čestného dvora
[LO1b]: socha Pallas Athény
[LO1e]: 73386
[LO1N]: oplocení čestného dvora se sochami
[NPUs]: [code_Spisové_znaky_861]
[PAKa]: 2145703
[PAKb]: zámek Hořovice
[PAKd]: areál
[PAKf]: 131513
[PAKg]: zámek nový
[PAKh]: KP
[PAKi]: kulturní památka
[PAKj]: 20671/2-302
[PAKf]: 449211
[PAKg]: Zámek Hořovice
[PAKh]: NKP
[PAKi]: národní kulturní památka
[PAKj]: 238
[REGc]: 131513
[REGu]: 20671/2-302
[REGn]: zámek nový
Interval vzniku od (*): 18.05.2011
Interval vzniku do (*): 18.05.2011
[RZ1d]: 2012
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Archiv RD 4034 Dostupné s omezením
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Archiv 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.