Detail dokumentu
Návěští : -----nam a22------a 4500 ISBN: 978-80-7291-233-9 (váz.) Agentura, která vytvořila originální záznam: PNE305 Jazyk katalogizace: cze Konspekt (záhlaví): Dějiny Česka a Slovenska 94(437) Autor: Maškovská, Markéta, 1983- Kód role: autor Název (*): Staré plzeňské hostince : Další názvové informace: aneb kde se v Plzni jedlo, pilo a veskrze dobře žilo / Údaj o odpovědnosti atd.: Markéta Maškovská ; [úvodní slovo Miloslav Krist] Označení vydání: Vyd. 1. Místo vzniku: Plzeň : Jméno nakladatele: Jiří Ševčík, Datum vzniku (*): 2014 Rozsah: 423 s. : Další fyzické údaje: čb. il. Poznámka o skryté bibliografii atd.: Lit. na s. 422-423 Rozsah a obsah: Plzeň na přelomu 19. a 20. století. Trhy, doprava. Jak se Plzeňané bavili. Vaření piva. Hostinská živnost. Zájezdní hostince. Hotely. Herberky. Lidové hospody. Klasické hostince. Restaurace. Vinárny. Kavárny. Stolní společnosti. Spolky. Plzeňské hostince za první světové války a v době meziválečné. Téma (záhlaví): hostince Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Téma (záhlaví): hotely Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Téma (záhlaví): restaurace Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Téma (záhlaví): pohostinská zařízení Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Téma (záhlaví): gastronomie Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Téma (záhlaví): pivovarnictví Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Téma (záhlaví): historické fotografie Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Téma (záhlaví): spolky Chronologické zpřesnění: 19.-20. stol. Geografické zpřesnění: Plzeň (Česko) Geogr. heslo (Záhlaví): Plzeň (Česko) Jméno osoby (záhlaví): Krist, Miloslav Kód role: autor úvodu atd. Sigla: PNE305 Signatura díla: 14017 - Ye ; 14018 - Ye ; 14019 - Ye |
Diskuze
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.