Detal dokumentu
| Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] |
| Myslivecká kuchyně staročeská/ |
| Rozmarová, Olga Růžena |
| range: 381 s. : il. ; 23 cm |
| Seria: Sporáček ; sv. 6 |
| ISBN: 978-80-7272-458-1 (váz.) |
| Tematyka: zvěřinová jídla Tematyka: rybí jídla |
| Forma: kuchařské recepty |
| Anotacja: Źródło adnotacji: |
Wykaz woluminów
Recenzje
W ciągu dodania komentarzy zaloguj się.
Żadne notatki