Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Fyzický popis: ta
Návěští : -----nam a22------a 4500
Číslo záznamu v NB: cnb002430688
ISBN: 978-3-89919-247-6 (váz.)
Agentura, která vytvořila originální záznam: CBA001
Jazyk katalogizace: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: čeština
Kód j. originálu a/nebo překladu textu: němčina
Konspekt (záhlaví): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641
Podpole NK: 19
Třídník MDT: 641.568(436)
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: (083.12)
Identifikátor vydání: MRF
Autor: Salfellner, Gabriela
Kód role: autor
Název (*): Nejlepší recepty c.k. dvorní kuchyně :
Další názvové informace: od hovězí špičky k císařskému trhanci /
Údaj o odpovědnosti atd.: Gabriela Salfellner ; [z německého originálu přeložil Pavel Cink]
Místo vzniku: [Praha] :
Jméno nakladatele: Vitalis,
Datum vzniku (*): c2012
Rozsah: 80 s. :
Další fyzické údaje: il. ;
Rozměr: 18 cm
Téma (záhlaví): rakouská jídla
Forma/Žánr Záhlaví: kuchařské recepty
Sigla: ABE320
Signatura díla: D7387
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D7387 Prezenčně 27885/14
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.