Dokument Detail
Leader : -----nam a22------a 4500 ISBN number: 9782258136540 Original cataloguing agency: ABE320 Language of cataloging: cz Signature convention: rda Subject Category Code (heading): Dějiny Francie a Monaka 94(44/449.49) Authority heading: Baylac, Marie-Hélène, 1948- Relator code: Author Name: Un repas gourmand á la francaise : Other Title Information: Historie, reccetes, et littérature / Statement of responsibility: Marie-Héléne Baylac Place of publication: Paříž : Name of publisher, distributor, ...: -, Date of publication, distribution, ...: 2016 Extent: 620 s. Other physical details: il. Dimensions: 22 cm 336a: text 336b: txt Source: rdacontent 337a: bez média 337b: n Source: rdamedia 338a: svazek 338b: nc Source: rdacarrier General note: Obsahuje rejstřík. Scope and content: Kniha pojednává o dějinách stolování a gastronomie ve Francii. Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny dle témat např.: saláty,ovoce, zelenina, předkrmy, ryby, maso. Každá z kapitol je opatřena dobovými recepty. Chronol. term (heading): 17.-19. stol. Topical term (heading): recepty ; jídla ; dějiny gastronomie Geographic name (heading): Francie Genre/Form Heading: obrazové publikace Location symbol: ABE320 Call number X Book number PPP: D8331 |
Bände Aufschlüsselung
Reviews
Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden
Keine Beiträge