Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Nový encyklopedický slovník gastronomie / Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích/
Černý, Jiří, 1939-
Další původce: Černá, Marie
Další původce: Nodl, Ladislav
Rozsah: 2 sv. : il.
ISBN: 80-86351-10-6 (sv. 1.)
ISBN: 80-86351-11-4 (sv. 2.)

Věcné téma: gastronomie
Věcné téma: kuchařství
Věcné téma: potraviny
Věcné téma: nápoje
Věcné téma: suroviny
Forma/žánr: terminologické slovníky
Forma/žánr: výkladové slovníky
Forma/žánr: encyklopedie
Anotace:
Zdroj anotace:

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.